View Single Post
Old 22 Sep 2006, 20:12   #15
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Who Killed the Electric Car - 8/10. Dragutel film...mesaj si mai bun. Pe mine m-a convins sa-mi cumpar o astfel de masina...cea electrica, cu emisii 0...dar se pare ca unii au reusit sa o ucida 100% (adica le'a luat pe toate si le'a distrus), ceva ce suna ca o masura luata la extrem, pentru ca eu nu vad nici o amenintare din partea lor, dar lumea se invarte in jurul banilor si asta e cat se poate de clar. Cateva chestii care mi-au dat batai de cap...intotdeauna, fara exceptie, masina electrica arata ciudat...chiar si cele care incearca sa nu iasa in evidenta fata de celelalte masina care folosesc combustibili fosili, pentru ca cele electrice zici ca's facute din hartie sau plastic, mai mai sa zici ca e o iluzie optica...sau chiar mentala...probabil din cauza zgomotului scazut pe care il fac (se pare ca nu e masina daca nu merge pe explozii...cam in acelasi fel si-a gasit sfarsitul si masina cu aburi)...alta chestiune este aceea ca oamenii nu sunt pregatiti de astfel de masini...si prin oameni ma refer la conducatorii companiilor de petrol si chiar guvern...pentru ca, dupa parerea lor, mai exista destul petrol pentru inca "1000 de ani", evident, vor sa-l foloseasca pana la ultima picatura...ultimul cent. Ideea e ca acest film este inca o dovada care tipa tare ca conducatorii (exact, cacofonie) Americii sunt niste idioti condusi la randul lor de bani...eeehhh, poate s-or trezi, cand? nu se stie.
P.S. Chiar as viziona un film cu si despre ultima masina electrica, gasita undeva intr-un garaj, in timp ce este cautata peste tot de GM s-o distruga...in rolul principal...Keanu Reeves sau chiar Shvartzi...
In fine, e un care spune multe si trebuie vazut...

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif