View Single Post
Old 22 Sep 2006, 18:19   #14
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Originally Posted by notorious:
'thank you for smoking' are si el toate calitatile lui JR - pacat ca nu e suficient de subtil si, de asemenea, ca e ezitant. dar astea sunt niste defecte inerente oricarui debutant (ma rog, nu stiu daca e chiar primul film al lui JR, dar e printre primele). e un film distractiv si incantator.
E primul...dar pe imdb mai arata cateva scurt metraje facute anterior...dar nu cred ca intra in categoria de filme "in totalitate".
Da...am observat si eu ca e ezitant...adica nu a incercat chiar sa puna totul pe fata intr-un mod "ooohhhh" ... avea potential...putea sa fie si mai bun.

Art School Confidential - 6/10. Film cu o tona de potential. A reusit sa fie un clisee fara a pune vreunul in film...cum? Pai, la asta s-au gandit creatorii de la inceput...si cred ca au facut-o intentionat...au zis ceva de genu: hai sa facem ceva cu totul original dar la care lumea sa se prinda ca am incercat sa facem asta din rasputeri, deci rezultand totul intr-un cliseu...filmul a fost regizat de un nene de 57 de ani (Ghost World a fost mai bun) dar filmul e un produs clar de calitate studenteasca, deci parerea mea e ca trebuia sa se straduiasca mai mult...e un film despre arta...si arata ca arta este mult prea supraevaluata datorita idiotilor orbi care "vad" de fapt ce e in spatele unei picturi care ar fi putut s-o faca usor si un copil de la gradinita...deci arta nu are viitor...decat din partea celor extrem de nebuni si geniali in acelasi timp, tip personajul Jerome Platz. 1 la mie, cum se zice in film. A fost o incercare brava...dar care prin faptul ca e evident ca au incercat prea mult (prin scenariu, idee si restu), il face un film clisee...You get my point...

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif