View Single Post
Old 19 Sep 2006, 12:00   #86
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by kasper hauser:
ps: sper sa nu consideri postul ca fiind atac la persoana, ca nu e
stai calm herr ca nu iti sar la beregata ... dar pentru un film care se vrea atat original rezultatul a fost diametral opus ... mai comercial de atat nici ca se putea... un final de tipar, parca e o rutina cinematografica ... si cu atat mai mult a contribuit la distrugerea intregului film.

comparatiile mele sunt foarte relevante... exact asa cum se potrivesc personajele si dialogurile si firul epic si ce vrei tu ... pe pelicula.

Alex Rider: Stormbreaker - spre deosebire de celalalt copil handicapat care se vrea secret agent ... asta macar e cat de cat normal.
un cast incredibil dar o penalitate de film. Doar pentru Bill Nighy ... nu regret ca mi-am pierdut vremea. restul = varza cu carne.

Jeux d'enfants - 10/10 - foarte colorat, dinamic, alert, putin exagerat dar are voie. asemanarea stilului cu cel din amelie este foarte evidenta dar placuta. mare lucru sa reusesti sa te ridici cat de cat la nivelul lui amelie.

Ninja in the Dragons Den - 8/10 - filmul este excelent... excelent display of kung fu si ninja techniques ... surprinzator de bun dar final teribil de ridicol.