Originally Posted by Mala Portugal:
In ochii mei shyamalan s-a mai reabiliat acum dupa ce se ratacise rau de tot in 'satul'. are si LITW pacatele si naivitatile lui: n-ai vreo secunda sentimentul ca doamnei narf nu i-ar reusi voiajul pe lumea ai'lalta; partea cu shyamalan in rolul "alesului" vreau s-o privesc ca pe o autoironie ( mi-e teama insa ca nu e) ; doyle nu-ti mai ia ochii cum o face la wkw; nu vad ce legatura are schimbarea culorii parului cu evolurtia spirituala a doamnei story ( stiu ca femeile, cand se pregatesc de o schimbare fundamentala in viata lor, incep cu parul da' ceva imi spune ca nu despre asta era vorba). cu toate astea am iesit relaxata de la film & cred ca asta ii era si scopul.
i-as fi dat 8 daca nu strica finalul cu batalia aia super-kitschoasa intre lupi cu iarba'n par si maimute cu tepi pe spate. Cum ar fi fost sa vedem plecarea doamnei narfese doar din privirile triste ale acolitilor adunati in juru' piscinei si nu mai asistam la hidosenia aia de lupta? D'asta ia doar 7.
|
Cred ca bataia kitschoasa e una dintre cele mai bune scene din film.
De ce ii dau acestui film nota 2 din 10:
- pentru ca are aerul unei mitologii de gospodina neiesita din casa de mult timp, si care citeste doar Averea si revista Povestea Mea (nu-mi spuneti ca INTENTIONAT a fost asha, ca nu va cred).
- pentru ca personajele sunt rancede, ca si povestea in sine (povestea de demult a narfului), care e cusuta cu atza alba, si unappealing. Plus ca tot timpul ni se dau detalii inutile, si necredibile, nici macar pentru o poveste.
- Pentru ca Bryce joaca infect, de fapt nu joaca deloc.
- pentru ca are momente cand te miri cat de gaurit e scenariul (profetiile cu si despre regizor)
- pentru ca e pur si simplu slab
Pacat de premisa claustrofobica si de imaginea DoP-ului. Pacat de unele secvente care chiar au umor. Pacat de ideea originala.
Si da, Village e cu 3 clase deasupra