View Single Post
Old 18 Sep 2006, 18:53   #85
kasper hauser
Senior

kasper hauser

Send a message via Yahoo to kasper hauser
Originally Posted by Gaandalf:
o doamne!!! :shock: :shock: :shock:
... cata aberatie de film ... dobitocenie si prostie. nu stiu daca sa vomit sau sa ma duc sa ma asez pe buda sa ma cac imprastiat :sick:
nu am mai vazut atata porcarie indesata la un loc de foooarte multa vreme ... ce copil bou, cu un muian de dai sa fugi si n-ai pe unde, nu stii daca e baiat, fata ... intra si iese de'an boulea prin/din cadre cu expresii si basini de formatia andre de acum shpe mii de ani.
si ce balega de final... mai bine priveam in gol decat sa imi obosesc corneea cu astfel de deformare si denaturare de ceva ce pretine a se numi film.
vorbeam de HARD CANDY
1 gilian catrilian times :sick:

amuzant postul tau.
Mie imi placu filmul, chiar mult.
"... ce copil bou, cu un muian de dai sa fugi si n-ai pe unde, nu stii daca e baiat, fata" - nu vad relelvanta pe care ar putea-o avea o opinie pur subiectiva in contextul de fata.
"intra si iese de'an boulea prin/din cadre cu expresii si basini de formatia andre de acum shpe mii de ani." - ma cam indoiesc de comparatia facuta de tine.

Revenind insa la "Hard Candy" - mie unuia mi s-a parut destul de convingator, bine jucat si regizat.

aaaa.... di delicios de sadic. Am sa revin cu mai multe despre film, cand imi va permite timpul

ps: sper sa nu consideri postul ca fiind atac la persoana, ca nu e