View Single Post
Old 16 Sep 2006, 09:12   #12
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by Bubu:
Pentru mine cam fiecare zi aduce cate ceva nou, avand in vedere ca pustii mei sunt in perioada de acumulare. Cred ca ii zice si varsta "de ce" (3 ani si 5 luni). Azi am fost la mall, sa ne pragatim pentru gradinita. Eveniment care va avea loc luni. Am cumparat tot felul de nimicuri, am mancat pizza mexicana, am baut o tona de sucuri si ne-am intors fericiti acasa. Urmeaza un weekend la munte si pe urma fiecare la serivciul lui: copii la gradi si parintii la treburile lor.

si eu mi-am gasit un job-psihopedagog sau profesor educator la sc speciala nr.9.voi lucra cu copi cu probleme,dar nu sunt asa grave chiar pareau normali.prima zi a fost vineri,iar prima zi de lucru va fi luni.
oreicum nu este jobul pasiuni mele dar este ceva care are si ceea ce pt care m-am pregatit profesional.adica asistent social sau ..
sigur ca as vrea intre timp sa imi gasesc si in televiziune ca prezentatoare,dar pana atunci e ceva concret si sigur -ceea ce imi ofera liniste interioara.si niste banuti.plus ca nu voi mai fi singura ci alaturi de copii.ok pupici.sper sa poat face pt ei sa fiu eficienta si ei sa aive rezultate bune privind deficientele de care sufera.