View Single Post
Old 15 Sep 2006, 20:37   #596
Mala Portugal
Guru

Mala Portugal

Am destziplat-o si zap zap, pe nerasuflate, pana la pagina cu Sziget. citesc pe diagonala pana la partea cu Radiohead. Ma declar multumita de diagnostic desi mie nu mi-ar fi tremurat mana sa mai scap niste superlative. Pentru o secunda db mi-a devenit simpatic. In secunda urmatoare mi-a trecut prin cap ca partea cu RH e mana domnisoarei miruna numaistiucum. Doar o corectie. Trupa mai canta din cand in cand Creep. Au facut-o chiar la o saptamana dupa Sziget, in ambele concerte pe care le-au avut la V Festival.

D'acord cu cei doi si pe partea cu Placebo. Cumva ii invidiez pe entuziastii de la gig-ul din Bucuresti . Cu stupoare aflu ca Misia a fost la Sziget! Probabil n-as fi vazut-o oricum ca nu m-ar fi mutat nici buldozeul de la main stage la ora aia da' as fi preferat-o. Poate asa ramanea si dragostea mea de Molko & co intacta.

Totusi nimic despre dEUS la Sz? Se poate sa fi picat atat de tare in admiratia pentru toaletele ecologice sau sa se fi lasat atat de cuprinsi de agonia consumismul incat n-au gasit timp/spatiu pentru cea de-a doua dementa sublima a festivalului?