View Single Post
Old 14 Sep 2006, 09:17   #73
RinTinTin
Veteran

RinTinTin

Originally Posted by MinRep:
Lady in the Water - 2.5/5: pana acum, mi-au placut filmele lui Shyamalan (ma rog, ultimele patru pe care le-am vazut). Dar cu "Lady in the Water", cred ca tipu' a mers prea departe. Si chiar daca e bine regizat si destul de subtil pentru gustul meu, prea multe au fost momentele in care nu am fost prins de 'magia' basmului. Naspa...

Flightplan - 3.5/5: average material... Si cam previzibil... Ultima jumatate de ora e putreda... Altfel, comparatia cu Hitchcock e obligatorie (ne aflam la jumatatea dintre omagiu si remake la "The Lady Vanishes", in lumea post-9/11). Si nu stiu daca mai e nevoie sa adaug, dar rolurile facute de Jodie Foster si Sean Bean sunt grozave... Sau macar fac sa treaca timpul mai repede.

Ya I saw the Lady too last night. Eu sunt unul dintre aia carora le-a placut The Village. Din pacate, Lady in the Water e total inconsistent ca scenariu. Shyamalan e un regizor misto, inventiv si cu stil, insa scenariul era ca o balbaiala a unei babe nebune, poate chiar mai rau.. Pacat. 2.5 / 10

PS: SI Bryce a fost absolut plata.. Desi in The Village mi-a placut.