Thread: Ma pis pe CFR
View Single Post
Old 12 Sep 2006, 20:39   #33
raptor
Leprechaun

raptor

Originally Posted by Ambra Blu:
Auzi, ba, smechere, atunci sa se interzica si furatu' in gari si toti meltenii care isi pun parizer si rosii pe Formula As si maninca imputind compartimentu'. Baga-mi-as p*** in ea de discriminare pozitiva. Nu vrei sa iti intre fum in piept, nu mai iesi in pub, du-te la ceainarie. In loc sa interzici tigarile in tren, mai bine ii interzici pe tigani pe peron. Si sa imi mai bag p*** si in toate formele fara fond ale UE si in modalitatea in care inteleg romanii ca trebuie sa adopte unele legi europene, in dauna altora, mai stringente. Lumea moare de foame, iar ei interzic fumatul pe tren. Baga-ti-ai gura-n ma-ta, domnule nene care ai venit cu legea asta.

Ca protest, oricum, de acum inainte in filmele mele vor fuma toti actorii, de la copil la batrin, vor suda tigarile alea, vor intrece fumatul activ si pasiv din filmele lui Kaurismaki si WKW la un loc.

.aaa, stai monser, ca daca ies la pub ma duc sa beau, or daca beau mi se filfaie de tigaretele domniilor voastre, fie ele o mie sau o suta; mai iute ne facem o ciroza decat un pulmonar. si sunt precis ca si la ceainarie se pipa, oricum.
.cit despre tren, ce pula faci in ianuerie cind vii cu aceleratul la bucuresti si se fufaleste 8 ore incontinuu. deschizi giamul? ieu, ca suleandru fatat si crescut su' feleac zic: din parti, mereti pe hol, ba! dar domnii/dom'soarele nu catadicsesc sa fumieze "autsaid" pi culoar ca deh, ie frig afara; si-apoi nici daca zici "pula' printe dinti (ai lor, bineinteles, tot mai jos, spre epiglota) nu e bine, se uita 4 ore la tine ca la cacatu' de pe traverse. adica voua vi se rupe, noua hasijderea ni se rupe.

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif