Originally Posted by raptor:
.esti foarte ciudata, duduie. cum adica e de kkt? e foarte bine! e excelent! eu, ca nefumator, ma bucur si ma pis pe toti 'isti protestatari(mai putin mala si nightwane, desigur  ) si ii anunt ca se apropie foarte ziua cind li se va pune jujeu' la git tuturor piparilor si-o sa pot si eu sa ies la o bere-patru-sapte fara sa tra' in phept toate fumurile sulii care imi face greata.
|
Auzi, ba, smechere, atunci sa se interzica si furatu' in gari si toti meltenii care isi pun parizer si rosii pe Formula As si maninca imputind compartimentu'. Baga-mi-as pula in ea de discriminare pozitiva. Nu vrei sa iti intre fum in piept, nu mai iesi in pub, du-te la ceainarie. In loc sa interzici tigarile in tren, mai bine ii interzici pe tigani pe peron. Si sa imi mai bag pula si in toate formele fara fond ale UE si in modalitatea in care inteleg romanii ca trebuie sa adopte unele legi europene, in dauna altora, mai stringente. Lumea moare de foame, iar ei interzic fumatul pe tren. Baga-ti-ai gura-n ma-ta, domnule nene care ai venit cu legea asta.
Ca protest, oricum, de acum inainte in filmele mele vor fuma toti actorii, de la copil la batrin, vor suda tigarile alea, vor intrece fumatul activ si pasiv din filmele lui Kaurismaki si WKW la un loc.