Originally Posted by Bubu:
ba asaa facut si candam prinso cu comisu' ala voiajor... parol... pa cuvant!
|
pai tu nu vezi cum vorbesti parca ai fi de pe vremea lui pasmante chioru.vocabular antic.
si apoi fa-ma si pe mine sa inteleg ce vrei sa spui ,cine esti si ce vrei.
si cu ce drept te dai omul meu neinvizibil?pai daca esti ,ma lasi asa pe uscat?sa imi apara acnee pe fata si dereglare de hormoni?Sau TU MA SATISFACI DE LA DISTANTA cu gandul ?sau iti folosesti in loc de scula AL TREILEA OCHII-CACI SI ACELA E UN ORGAN CSARE NU SE VEDE.
SI APOI NU MA LASA SINGURICA CI AJUTA-MA IN TOATE BANI DRAGOSTE ,SANATATE ,CARIERA.AM NEVOIE DE CEVA MAI CONCRET.si daca se poate sa am ungiob ca prezentatoare din octombrie in televiziune.
eu stiu ca-s speciala,dar am si eu vise care necesita implinire pt a fi cu adevarat fericita.oricum apreciez puterea data DE LA DUMNEZEU Si pot si sa accept daca intr-adevar ar trebui sa o las balta cu aceasta latura a psiunii mele si sa ma multumesc cu ce am caci altele si-ar dori enorm sa fie in locul meu si nu pot ,asa ca este ok in speranta de a avea o alta lume mai buna.uf sa fie totu bine si sa avem parte numai de tot ceea ce e frumos fara ca intunericul sa se abata asupra noastra si sa facem fata latot si sa fim fericiti."sa traim bine"