View Single Post
Old 04 Sep 2006, 00:12   #758
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by lestatika_29:
Originally Posted by lestatika_29:
i mean, those lipz (sic!)

bai ce am patit astazi 03.09.2006 ,dar oricum nu ma mai sperie moartea asa ca nu ma mai speri asa usor.doar ca ma consum si imi epuizez energia
astazi pe la ora aproape 16 am avut accident de masina pe splaiul independentei vizavi de spitalu municipal. .uf
doream sa merg la disco iar amica de filmari m-a concvins sa merg astazi in alt loc asa ca m-am dus iar la intoarcere m-a claxonat unul si i-am aratat muie ,iar el m-a depasit apoi a incetinit ,iar eu am bagat viteza sa il depasesc si el in momentul ala a pusfrana brusca incat am intrat in el
zicea tot el ca-s de vina eu,dar cred ca a facut-o intentionat si zicea ca daca ma duc la politie raman fara carnet.dar tot m-am dus,desi ne-am perindat de la o sectie la alta eu nu am renuntat iar cand am ajuns la cea unde trebuia el a venit cu o alta propunere.sa facem declaratie ca e vinovat de o lovitura dar in parcare si sa platesc eu amenda si 2mil.pt vopsea pt madina lui si deci eu sa o fac la service cu autorizatia lui
desi nu imi sta in caracter am acceptat caxi si ceilalti ziceau ca e mai bine asa.iar pe mine ma intereseaza sa imi fac si masinuta care e facuta praf in fata.iar eu am dat cu capul de geam ca nu n imi place centura de s-a spart.uf.sper sa fie facuta repede masina.imi place sa o folosesc e si confortabil si placut numai evenimentele astea sa nu fie