View Single Post
Old 11 Aug 2006, 23:37   #749
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by Cinemania:
Originally Posted by irene marlyne monroe:
a
cu o tipa m-am certat si era sa imi taie fata cu cutitu ,daca nu ii tineam eu mana,uf.
dar a trecut oricum m-a facut mai puternica si un pic mai dura,dar pana la urma am iertat-o ca mi-am dat seama ca imi vroia binele.

sau iti voia obrajorii bine taiati

citeste mai atent"dar a trecut oricum m-a facut mai puternica si un pic mai dura,dar pana la urma am iertat-o ca mi-am dat seama ca imi vroia binele"
adica dar A TRECUT-ADICA DUPA UN TIMP-asta se intamplase la inceput si la sfarsit cand inainte de a pleca dupa vreo o luna doua am iertat-o caci incepuse sa imi vrea binele drept pt care AM IERTAT-O.si am considerat-o amica caci se vedea ca vrea bine desi se comporta aiure,dar cealalta din contra nu era adevarata ,era cu doua fete prefacuta si fara a dori binele asa ca numai conteaza tot eu cred ca sunt mai ok.
adica sunt persoane care au intenti bune desi nu se arata asa sunt si eu,si pers.care sunt prefacute,lingusitoare compromitatoare desi au intenti contrare.eh.dar ce mai conteaza?cine stie sa aprecieze omul isi da seama de valoarea lui.