Originally Posted by Kriss_Kringle:
Hauser ia-te de mana cu Cinemania si aruncati-va in mare!Sincer ne-ati face o mare bucurie tuturor.Hai sa-ti zic eu ceva....in primul rand exista in lume filme de 10000 de ori mai proaste decat Gladiatorul(dupa tine fiind u film prost) iar despre filmele care ti-au placut tie nu le-am vazut inca.O sa ma uit la ele si mai vorbim dupa.Am si eu o intrebare ...esti cumva profesor universitar?Deci frate vorbesti in cel mai plictisitor mod posibil!Alta chestie nu inteleg de ce te bagi in discutia mea cu Cinemaniaku' ala!Poate din cauza ca te ataci? :w00t:
|
ba, tu intai invata sa citesti! Unde p..a mea am zis eu ca "Gladiatorul" e cel mai prost film.
Doi la mana, chiar esti atat de imbecil incat nu resusesti sa gasesti alte argumente decat sa te iei ca ultima curva, de modul meu DE A POSTA(nu a vorbi, meduzo)?
Eu nu m-am bagat in discutia ta cu Cinemagia(pe care nici nu il cunosc). M-am luat de faptul ca tu sustineai sus si tare ca orice om care considera Gladiatorul UN FILM PROST(nu ai zis cel mai prost - mai invata gradele de comparatie).
"Hauser ia-te de mana cu Cinemania si aruncati-va in mare!Sincer ne-ati face o mare bucurie tuturor". Bucurie, tuturor? Care bah, cu tu si cu alter-egoul tau impotent? Eu zic sa-ti bagi tu capul in veceu si sa tragi apa, poate te mai trezesti si nu mai te dai pe incercari avortate de a da reply-uri (ne)"pertinente" cu o acuratete si un rafinament caruia nici macar Durex-ul nu le poate concura.
Pa. Eclipsa placuta.