Originally Posted by kali:
S-a intors, s-a intors, s-a intors!!!!!!:lol: :lol: :w00t: :w00t: :love: :happy:
|
internet poate fi oriunde aproape nu numai de acasa.
oricum nu prea am avut o perioada buna am cam si slabit,dar a trecut.ca nu am mai fost la surioara ci in nord si nu am mai stat singura ci cu o fata doua si uneori cand sunt poli aceasi forta este respingere si ies scantei,iar cand sunt plus minus se unesc sise completeaza ,merge bine circuitul,dar de cred ca au fost doua forte de acelasi tip plus cu plus.
dar oricum eu trec peste tot doar sunt number 1.dar acea fata avea un defect era prea autoritara si ii placea sa comande si sa fac numai ca ea,dar e bine ca eu sunt ceea care face ce crede si simte si apoi ea,mie oricum nu imi place ,dar oricum parea si detreaba ,dar si un monstru ,fata fara inima.e bine ca ca sunt un pic mai buna ca ea si am trecut peste toate.dar oricum a fost si bine si poate trebuia sa ne intelegem.dar eu am si suferit ca mi-am luat un scuter si nu s-a putut sa il aduc in tara l-am lasat acolo la amicul meu,desi am trecut peste atatea cu el ca mi-a facut probleme ca l-am tinut pe balcon dar asta poate altadata reusesc sa il iau.
m-am atasat mai mult decat m-as atasa de un om,dar asta e .
cu o tipa m-am certat si era sa imi taie fata cu cutitu ,daca nu ii tineam eu mana,uf.
dar a trecut oricum m-a facut mai puternica si un pic mai dura,dar pana la urma am iertat-o ca mi-am dat seama ca imi vroia binele.
de la laura am vazut ce aiurea e sa iti dea cineva comande ,dar si ca e bine sa iti spui punctul de vedere si sa fi mai sigur pe tine,dar ea era exagerata.poate chestia asta imi mai trebuie mie ,dar ea sa tina cont de ce vreau eu nu invers ,dar voi fi si eu mai decisiva hotarata,dura daca e cazul.eh.dar nici asa e aiurea.ok sper sa fie totul bine de acum inainte si sa nu ma mai consum pt nimicuri asta e eu sunt eu si sunt convinsa ca pot mult mai mult sa fiu cat mai complexa si pot face fata problemelor si sa imi fie bine .si pot si eu sa ma impun .dar ce mai conteaza.
eh lumea lume,poate e mai buna intr-o alta maniera?oare salveaza viitorul nostru?intr-unul mai bun?eh ce filozofesc eu?deja in italia imi ziceau pazza inteligenta.
ok numai bine sa fie si sa fim fericiti si iubiti!