View Single Post
Old 05 Aug 2006, 16:20   #40
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Originally Posted by Airlight:
it's a FLOP.
Yes! They screwed-up!

Cu "Miami Vice", Michael Mann isi duce stilul unic la extrem, din pacate nu si la apogeu (care mi-e teama ca a fost atins in "Collateral"). Iar toate celelalte elemente care compun in mod normal un film sunt aproape ignorate: povestea e stufoasa, nu se leaga cum trebuie si nu e nici macar interesanta, actorii nu au ce juca (nici nu am simtit ca Foxx ar juca aici), personajele sunt schematice etc. Raman doar imaginile in digital, care surprind excelent noaptea, plus cateva special touch-uri foarte interesante pe fundal: fulgere, norii deasupra orasului si altele... Totusi, nu pot sa nu remarc ca "Miami Vice" e un film de 125 mil. $ care in momentele sale cele mai bune arata ca un film de amatori.

Mi se pare interesant ca MV (si filmele recente ale lui Michael Mann) nu reflecta nici cinematografia inceputului de mileniu III, nici realitatea acestei perioade, dar surprind foarte bine atmosfera ei: existenta gloomy, spalacita, viata de noapte, ocazionalul nihilism si o doza serioasa de alienare. Pacat ca chesttile astea au functionat atat de bine in "Insider" si "Collateral", dar nu si in "Miami Vice".

P.S.: Colin Farrell arata ca dracu'! Jesus! :sick: :sick: :sick: Si eu credeam ca in "Alexander" si-au batut joc de el.
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif