View Single Post
Old 04 Aug 2006, 23:36   #34
jeleu
Guru

jeleu

Send a message via Yahoo to jeleu
Am pierdut ultimele doua posturi datorita unor pene de curent, asa ca ma scuzati daca n-o sa intru in detalii.

In primul rand tin sa-i rog pe berbecii de la cinemapro sa dea volumul putin mai tare. nu toti avem auzul unui liliac.

Imi pare rau ca multi se asteptau la un film cu politisti analfabeti gen bad boys 2. Tubbs si Crockett fac ceea ce fac de destul timp. nu distrug jumate din oras pentru a prinde un hot de buzunare. sunt baieti destepti si se asteapta la acelasi lucru din partea publicului. pacat ca multi sunt obisnuiti sa primeasca totul cu lingurita.
Mann is the man. este maestru in digital. Foloseste luminile aproape perfect, stie unde sa puna camera si cum s-o miste. si va rog nu-mi ziceti de lucas sau rodriguez, ei si-au filmat filmele intr-un studio 2*2. Sonny si Ricardo isi doresc o scapare, sa renunte la toata treaba asta in care sunt mereu altcineva, in care niciodata nu au timp pentru ei insisi. Privirea degajata a lui Sonny spre mare intr-un moment in care noua ancheta demareaza says it all.
Un final destul de liber, lipsa glumelor tampe si a exploziilor uriase la fiecare 2min n-au convenit la destui. eh...