Thread: Mari Romani
View Single Post
Old 25 Jun 2006, 09:58   #20
raptor
Leprechaun

raptor

.mie sincer imi placea puiu ala....conceptul, evident... dar daca au plagiat-o-in bunul spirit romanesc de : "las' ca-i bine si-asa"...atunci pe pustii cu ei...
.imi mai aduc aminte de o schema din asta draguta a publictaristilor romani-vezi rachiul aprig de cilnau...reclama aia cu malacu' care'si tatueaza o sirena pe umar cu fieru' incins(nu a fost cumva si premiata pe la noi?)...ei bine drajii mei-la fix vreo trei luni de la difuzare rasfoiam o revista "graphis" si surpriza-surpriza-pe ce imi cad och'sorii: o scena(poza) 70% idem cu cea din reclama, doar ca in loc de malac era un marinar si in loc de vizichi muntenesc era rom jamaican(sau poate ceva mai tare la grade)...
.unde voiam sa ajung cu asta...ei bine, eu i-as propune la mari romani pe toti fututii astia nenorociti a caror indeletnicre zilnica e "plagiul"...asa, ca imi sunt ei mie dragi si ii pup pe ambii obraji cu carimbul de la ciszma.

.odata in viata(virtuala) ajung si eu la parere comuna cu hervert. ce prostie cacampania asta...lasa-ne domnu' giurgiu, cu cestiile astea...mai bine pune mina de la mina si ban de la ban si mai da niste desene animate bune din cind in cind(family guy se numesc, e din america ).

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif