Nu mi-au placut. Umorul asta romanesc, clonat dupa cea mai apreciata de catre public desfasurare de forte de amuzament - Unirea - nu ma atinge sub nici o forma, asa cum nu m-au atins nici oboselile cu Dorel & co.
Si exagerarile astea mi se par rudimentare: o simpla campanie tv face, chipurile, ordine in axiologie. Plus ala care cinta din nai, parca face dedicatie la nunta si bietul Eliade in spatele lui. Si glumita cu 'sa nu-ti sara la git, ca te lasa fara hemoglobina'. Hai, frate. Mai mult am ris la trailerul asta
http://movies.yahoo.com/feature/borat.html
Dar, ca tot vorbim de Gavrila & Asociatii, cea mai exagerat de ultra-crunta reclama penala, desi cu mari sanse de a devni cult, e aia cu puiul care zboara (eu am vazut un scurt metraj facut acum citiva ani de un tip, cu un pusti care merge in supermarket si ia de pe raft o cutie de conserve si da cu ele in mare strigind 'free Willy!').
Poate au fost pe brief executiile, nu stiu. Nu sint nici mai bune, nici mai proaste decit ce se face in publicitatea romaneasca. Aceleasi retete, aceleasi dume. Ma rog, asta a fost parerea unui outsider total.
Later edit: totusi, teaserul este mai bun, iar confuzia Nastase-Tiriac e destul de draguta