Si pentru ca am avut o propunere pe care n-am putut-o refuza, ieri seara am fost la "The Fast and the Furious: Tokyo Drift".
Ready!? GO!!
"Sunt eu un maniac? Probabil ca DA,
pentru ca-mi place sa-mi bag banii in masina mea"
Orice fraier cu o masina indecent de tunata poate sa-si bage picioru' in acceleratie si sa castige o cursa pe o mila. Japonezii s-au gandit ca maiestria sta in arta de a controla masina in viraje. Asta se numeste DRIFT.
Si ca in legende, eroul trebuie sa coboare un munte pentru a castiga respectu' si gagica'.
"Ai un Passat, stiu, 2003, stiu,
V6 TDI cu tot ce vrei pe el, stiu,
Da' mai stiu ca sunt cateva sute ca a ta,
Parca-ati f**e toti aceeasi p***a, nu te supara"
Eroul nostru se numeste Sean Boswell, un pusti pasionat de curse de masini care reuseste invariabil sa dea de necaz, si in urma ultimei patanii este nevoit sa se mute impreuna cu tatal lui in Toky. Aici nu poate sa stea departe de pasiunea lui, si din prima seara face o cursa cu D.K. (Drift King)..... Si baiatu' nostru n-a auzit de drift si da din nou de dracu'. Dar sa lasam poveste pe un loc secundar. Sa trecem la masini.
Din pacate slabutz. Doar Nissan 350Z, Mazda RX7, RX8, un EVO si cam atat. Nu pot sa nu spun despre Mustang '76

. Poate cea mai interesanta masina e VW Touran care are ca tema HULK. Meserie! In garjul lui Han putem observa un chopper cu doua butelii de NOS pe el. AMAZING!!
"Chiar si cei neinteresati gasesc interesant"
Nu va plac masinile? O sa va placa femeile asiatice si coloana sonora, iar cascadoriile sunt o adevarata demonstratie de soferie. Nu o sa puteti sa nu tresariti la scena cand 3 masini trec in derapaj print-o intersectie plina de pietoni, iar coborarea in drift cu Neela conducand o sa va unga pe suflet. Un moment plin de incarcatura "emotionala".
Totul se reduce la ultima cursa in care Sean concureaza pentru dreptul lui si al prietenilor de a ramane in oras, sa-si castige prietena inapoi si sa-si razbune intr-un fel prietenul.
Finalul e pentru cei ca mine care considera ca
"Vin Diesel e de-acolo". 2-ului i-a lipsit enorm. Dar iata ca...
....ne zambeste in ultimul minut pentru a lasa loc de o continuare. E nevoie sa spun ca la aparitia lui, in sala s-a auzit un WAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
The motor vehicle action sequences depicted in this film are dangerous. All stunts were performed in controlled environments with professionally trained stunt crews on closed roads. No attempts should be made to duplicate any action, driving or car play scenes portrayed in the film, or in footage from the film.
PS: Am uitat sa spun ceva care sunt bolnavi de NFS: Underground.
NU-L RATATI!!!