Cele mai tari zece scene din filme
Voi incepe eu.... ordinea este aleatorie, in afara de primul loc (subiectivitatea din mine vorbeste aic)
1.Voi pune primul loc o scena din Fratia inelului:Cand Gandalf se bate cu Barlog(parca asa se scrie )
2.Scena din Gladiator cand Maximus ii spune lui Commodus cine este si ca el a fost generalul ADEVARATULUI imparat Marcus Aurerlius.
3.Godfather - Scena de la sfarsitul filmului cand subordonatii lui Michael omoara capii familliilor adverse, in timp ce el este la botez si jura ca o sa se lase de a mai face rautati
4.Shawshank Redemption - Scena cand cei doi vorbesc despre acel oras (Zihuatanejo )si cand Andy il roaga pe Red sa vin la el sa il ajute sa construaisca hotelul cand va iesi din inchisoare.
5. Schindler's List - Scena de la sfarshit cand Schindler plange ca nu a mai putut salva mai multi evrei.(poate cea mai emotzionanta scena din toate timpurile)
6. La vita e bella - Cand baiatul isi vede mama si spune ca "am invins"
7. Spartacus (1960) - Cand toti sclavii spun ca ei sunt Spartacus.
8. Braveheart - cand William striga "freedom" in loc de induarare.
9. Troy - batalia dintre Hector shi Ahile
9. Gone with wind - cand protagonistul ii spune lui Scarlet ca nu ii pasa de faptul ca ea il iubeste(peisajul a contribuit enorm la farmecul acestei scene)
10. Count of Monte Cristo - Protagonistul ii lasa celui care trebuia trimis la inchisoarea la care a fost el un pistol ... acesta il ia ca sa se sinucida, dar nu avea gloante apoi apare contele si spune "crezi ca ai atat norc".
Recunosc ca nu sunt poate cele mai memorabile scene, dar am incercat sa le iau de la filmele pe care le indragesc eu .
Mai sunt multe altele shi cred ca voi mai reveni cu un alt clasament...
Last edited by crin3l : 05 Aug 2010 at 09:15.
|