Raport intirziat TIFF 2006
Filme
A fost sau n-a fost -
9.5/10 - excelent. de mult n-am mai ris atit la un film romanesc (la care trebuia sa rid). premii meritate pt porumboiu.
Next Door -
6.5/10 - acceptabil, dar cam previzibil.
Districtul -
1/10 - n-am rezistat decit 10 minute. aberant.
My Summer of Love -
8/10 - un love sick britanic mult peste cel al lui giurgiu
Aislados -
8.5/10 - foarte foarte nostim.
Screaming Masterpiece -
8/10 - ca documentar, e cam slabut. dar daca iti plac trupele (sigur ros :love: , bjork, slowblow, mum), e o placere sa-l vezi
20 centimetri -
5/10 - in afara de rolul foarte bun al actritei principale, nu m-a impresionat cu nimic.
13 Tzameti -
8/10 - foarte bun, cu mult stil, unul din putinele filme pe care le-am vazut lately, in care alb-negrul chiar functioneaza.
House of Sand -
2.5/10 - sclava isaura in slow motion
Sheitan -
5/10 - un film relaxant si entertaining dar foarte foarte shallow. cassel e misto ca satan.
Murk -
6.5/10 - thriller danez simplut, dar acceptabil
Container -
8.5/10 - experiment moodyssonian care (spre deosebire de altii cu care am vorbit) pe mine nu m-a plictisit deloc. multe idei misto, imagini la fel.
Soap -
6.5/10 - n-am vazut decit prima ora din el, si nu pt ca nu mi-ar fi placut, ci pt ca trebuia sa ajung la...
Hard Candy -
9/10 - da, stiu, e shallow si sometimes mindless. dar e al dracului de fun. tipa e senzationala, iar scenografia e aproape identica cu niste foste clipuri ale lui slade, foarte dragi mie (muse rules

)
Recviem -
6.5/10 - acceptabil, rol principal ff bun, dar cam atit.
All the Invisible Children -
6/10 - scurtul lui spike lee - exceptional. alte 2 sau 3 - bunicele. citeva - foarte slabe (mai ales cel african si noua aberatie a lui kusturica)
The PianoTuner of Earthquakes -
6/10 - sub scurtele de anul trecut. incercarea de poveste le-a cam blocat imaginatia si nebunia vizuala. ma asteptam la mai mult.
Tideland -
9/10 - basm sumbru marca gillian, excelent. mult mai bun ca brothers grimm
Crossing the Bridge: Sound of Istanbul -
5/10 - ca documentar, mult peste screaming masterpiece. ca muzica, mult, mult, mult sub.
Takeshi vs Takeshi -
7/10 - alert, interesant, antrenant. mod reusit de a incheia o zi plina de filme.
The Living and the Dead -
4/10 - incercare mediocra de horror/thriller britanic.
Taxidermia -
8.5/10 - mi-a placut mult imaginea si regia. premiu foarte meritat de palfy. sint curios cind (daca) vom fi si noi in stare sa facem un astfel de film. (ma refer la calitatea tehnica, nu la incercarea - ratata - de a soca)
Drawing Restraint 9 -
2.5/10 - filmele lui barney ori le adori, ori le urasti. DR9 mi se pare un gunoi prezentat ca arta abstracta. Al doilea film de anul asta la care nu am rezistat pina la capat.
Particulele elementare -
5/10 - destul de slab si plictisitor. sau poate eram inca in transa dupa DR9.
Something the Lord Made -
7.5/10 - tv movie destul de reusit. impecabil jucat.
A Cock and Bull Story -
9.5/10 - exceptional. am ris cu lacrimi. foarte bine facut. winterbottom si-a revenit. un film despre un film despre realizarea unui film despre o carte despre realizarea unei carti. you figure that out.
Noaptea prostului gust -
8/10 - cum sa nu-mi placa APE? Sau Chesty Morgan? Deadly Weapons? The Crippled Masters? classics. foarte foarte nostim.
Cum mi-am petrecut sfirsitul lumii -
6/10. neimpresionant, foarte slab pe alocuri, interesant si bine filmat din cind in cind. per total, mediocru.
The Fever -
3/10 - aberatii filozofice patetice ale vanessei redgrave. boring as hell.
Sympathy for Lady Vengeance -
7.5/10 - sub oldboy ca imaginatie, originalitate, adrenalina; peste ca stil.
Paris je t'aime -
7/10 - colectie destul de reusita de scurte. cel al fratilor coen e genial.
Multumiri pentru:
- mine, pt ca am fost acolo
- mala portugal - for being great, as always. ne vedem la Radiohead

- colegii de apartament - emanuel & co, fara voi nu cred ca as fi avut unde sa stau
- ceilalti forumisti cu care am mai stat de vorba
- si ma opresc aici ca deja aberez.
See ya all next year.