Thread: FILME TIFF2006
View Single Post
Old 11 Jun 2006, 17:43   #90
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by Leonard:
22. Taxidermia. destul de ok. foarte minutios lucrat. dar unde-i socul, insuportabilitatea care se anunta in program? faptul ca vezi niste grasi? daca ai vazut macar odata luptatori de sumo la televizor, nu mai ramai socat. decapitarea de la sfarsit sau ce? misto, dar ma asteptam la ceva mult mai socant. sau poate am devenit eu mai imun. 6,5/10

Nu numai ca nu e socant, dar e tinereste-gratuit, vezi ultima parte. In ansamblu mi-a placut filmul, dar mi se pare inegal in detaliu. Prima parte excelenta, brutala, umoristica, misto filmata, un iz arhaic in ea, bestialitate si ireverente livresti (fantezia cu Fetita cu chibrituri mi se pare antologica, numai pentru ea merita filmul). Partea a doua, cu izul ei comunist si satiric m-a plictisit crunt, iar partea a treia isi revine, fara a egala insa prima parte. Aici lucrurile se mai abstractizeaza/ elucubreaza, normal, am pasit pe scara evolutiei de la omul-cu-coada-de-porc la omul-fara-cap, ca statuile renascentiste. Dar, da, daca merita vreun premiu, atunci era pt regie.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif