ieri pe la orele prinzului postasem ceva lung dspr 'taxidermia' si ink o kestie, dar a cazut curentu la netu unde eram si mi-a futut postarea...
apoi abia am avut timp sa maninc, sa vad 'cladirea iacubiana' (aproape 3 ore!, very old fashioned dar gripping), sa prezint expo marlene dietrich (la care a venit, as a personal favor, udo kier 8) ), apoi cocteilu hbo (unde i-am cunoscut pe dl Airlight & dna vanessa redgrave - in ac. ordine

), apoi superpartyul diesel la care am stat pina la 4 dim, baut la greu, asa k n-am kef sa-l mai refac...
cu o zi inainte vazusem si 'aislados': f haios, superlow budget & stuff, cei 2 tipi care vorbesc tot timpu, tarantino & seinfeld-like, sint darimatori, dar nu prea e mult de spus din pdv cinematografic: scrie mare pe el 1-hit wonder...
subscriu re: 'taxidermia' la ce a scris leonard.
nu subscriu la ce a spus dspr open air-uri - ideea e f misto, anu trecut a fost super, dar nu e vina tiff-ului k e vremea asta de kkt!
cit dspr raptor vs matthew barney - what can i say: the wrong guy at the wrong movie... deci din cauza ta nu a mai gasit udo kier loc la 'dr9'?! :lol: