21. The Living and the Dead. un horror mai personal pentru regizor. cam stresant pentru spetator. nu mi-a lasat o impresie deosebita. 6/10
22. Taxidermia. destul de ok. foarte minutios lucrat. dar unde-i socul, insuportabilitatea care se anunta in program? faptul ca vezi niste grasi? daca ai vazut macar odata luptatori de sumo la televizor, nu mai ramai socat. decapitarea de la sfarsit sau ce? misto, dar ma asteptam la ceva mult mai socant. sau poate am devenit eu mai imun. 6,5/10
23. DR9. evident sub Cremaster 3. e un deliciu de privit. subscriu la ce-a scris gionloc. totusi e ceva mai normal (mai ales ca are si dialog), nu e atat de bizar ca Cremasterele. pe Bjork as fi vrut s-o vad si mai nud. partea cu exfolierea reciproca nu m-a impresionat cat m-as fi asteptat. apa era prea murdara iar picioarele alea se vedea ca sunt de manechin.
7,8/10
24. Elementarteilchen. Oskar Roehler strike again. anul trecut, filmul sau, Agnes und seine Bruder a fost pe locul 2 (dupa Betty Blue) din tot ce-am vazut la tiff. si acesta este momentan pe locul 2 (dupa Eli, Eli...). o tragicomedie cu un pic din American Beauty, dar mai european tratat, si cu un pic si din Agnes..., fiind vorba de 2 frati carora li se urmareste in paralel un anume moment de criza din viata (acolo erau 3 dar tot pe ideea asta). I love Moritz Bleibtreu. E actorul meu preferat dintre non-americani.
8,4/10