mondenitati...
cocteilul de deschidere, hotel frumusel, cochet, in centrul clujului, putin ferit de agitatie, pe o straduta ingusta ingusta, nu departe de parcul central (5-10 minute pe jos)... 4 stele (hotel fara piscina totusi.. cam multe, intre noi fie vorba!)... mincarica buna, mult peste, sec de murfatlar... lume multa, la un moment dat puteai sa te sufoci in atmosfera de acolo (restaurantul prea mic pentru atata lume). pan'la urma s-a sfarsit repede (adica eu am plecat) asa ca n-o fo' rau.
aseara intrat in Flash (fostul, actualul tralala - nu stiu exact cum ii zice)... trebuia sa mixeze Suie Paparude, dar dupa patru filme eram obosit, au venit ei destul de tarziu, voiam sa prind prima serie de documentare romanesti dimineata asta ca apoi nu le mai pot vedea din pricina altor evenimente tiffesti, asa ca am roit-o pela 12 jumate 1. l-am cunoscut pe Emanuel, asa ca, oameni buni, haideti sa ne intalnim candva, azi-maine (azi io am program dela 6 la republica, lunatecul, dela 10 la victoria, dus rece... apoi din nou flash un pic, daca nu se anunta ceva mai interesant!).
|