Thread: X-Men 3
View Single Post
Old 31 May 2006, 12:10   #25
Lady_Skar
El Chewbaccabra

Lady_Skar

Send a message via Yahoo to Lady_Skar
Wow, mentiuni House of M. I am impressed.

Anyway.

Prima mea reactie dupa ce am vazut filmul a fost:
"Thank God it's over! I gotta pee!"

Eu cad in categoria fanilor who pretty much hated it. De ce? Pai de unde sa incep. Ce-ar fi sa incep cu ideea ca Pheonix in filmul asta nu este Phoenix. Este Jean Gray on crack... si horny printre altele. Odata nu am vazut unul dintre simbolurile lui Phoenix. Mai mult, cele doua subiecte, leacul si povestea lui Phoenix, nu se potrivesc, sunt total autonome unul fata de celalalt. Magneto se tot amuza ca Phoenix e arma lui secreta dar ce face ea in timpul atacului?

Sta deoparte cu o expresie de copil stupid gen "Oh, fire pretty!" afisata nonsalant pe chip si abia dupa ce Magneto devine impotent... I mean... incapacitated... ea intervine. Ceva imi spune ca asta nu era planul lui. Speaking of Magneto, chiar trebuia sa mute tot podul? Serios acum, n-a auzit de avioane? Sau ferrys? Heck, Phoenix could've just flaoted everybody over there! Scena a fost intr-adevar uimitoare din punct de vedere al realizarii dar total ne-necesara!
Rogue si Cyclops sunt tratati aiurea. Cyclops bites the dust in primele 20 de minute, desi in Phoenix Saga el este cel care pana la urma o salveaza pe Jean. Wolverine se transforma intr-un fel de Cyclops si indruga prostii de genul "If Magneto wants a war, we'll give him a war."
Alo? Aia este o scoala. Acolo sunt copii. Si pentru care motiv ii scoti tu la razboi. You filthy mcnasty. Doar pentru ca Magneto o are pe gagica-ta? Lame man, so lame. Iar unul dintre lucrurile cele mai enervante, este usurinta cu care Wolverine si Storm i-au aplicat leacul lui Magneto. Hey storm, nu stiu... parca tu erai impotriva vindecarii, dar cred ca necesitatea este mama invataturii la urma urmei.
Iar acum ca tot am ajuns la sfarshit,
"You would die for them?"
"Not for them... for you... for you... I mean sure, I've only spent maybe... 3 days in total with you, compared to Cyclops who's your boyfriend since puberty, but hey we have this deep conection!"
:huh:

Mda. Un film care isi bate joc de fanii comics-urilor prin tratarea cu dosul a majoritatea personajelor cu exceptia lui Wolverine. Plotul este cusut cu ata alba, iar la sfarshit ramai cu mai multe intrebari decat raspunsul, and I mean that in the worst of ways. Nu afli ce s-a intamplat cu Juggernaut si Pyro, de ce naibii Magneto nu este la inchisoare, daca tot a ajuns Leech la institut, de ce naiba a mai trebuit sa ia Rogue leacul, de ce Wolverine apare la sfarshit cu moaca aia fericita, in timp ce priveste peste mormintele lui Cyclops, jean si Xavier?

Ah, acum presupun ca voi fi acuzata de nit picking. Ca nu pot sa ma simt bine la film, ca am cautat dinadins greseli. Nu am cautat greseli. I was looking for some human emotion. And I found NONE.
Cineva spunea ca Bryan Singer nu avea tupeul sa faca asa ceva cu personajele astea, sa le duca in directii noi.
Corectie, Bryan Singer nu avea curajul sa se pishe in halul asta pe fani.