Thread: David Lynch
View Single Post
Old 28 May 2006, 22:37   #81
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Originally Posted by Iuliux:
sunt curios de ce Lost Highway e asa desconsiderat (si de catre fanii Lynch).
nu e chiar aºa. doar de unii fani Lynch. am cunoscut un fan Lynch la care Lost Highway e preferat. mai sunt alþii care nu sunt fani Lynch ºi totuºi LH le place (Ambra, parcã tu). Mie unul îmi plac altele mai mult decît LH, dar nu înseamnã cã-l desconsider (sunt cel puþin vreo 2 mai slabe de el). Mi s-a pãrut trasã de pãr faza cu telefonul, încercînd sã sugereze cã Mystery Man ar fi în 2 locuri simultan. Dar e neverosimil realizat. La cît de banale sunt replicile alea, putea foarte bine sã punã un robot (voce înregistratã) la celãlalt capãt al firului. în schimb, la filme ca Twin Peaks, Mulholland Drive nu prea le gãsesc nimic de reproºat.
Dintre filmele pe tema asta cu transferul unui om într-alt om, mi-a plãcut Undermind. Cam low-budget, fãrã actori cunoscuþi, dar superb realizat. oarecum diferitã abordarea: prezintã prin montaj paralel ce se întîmplã cu fiecare dintre cei doi (ca în Sliding Doors).

Originally Posted by Iuliux:
si daca tot se vb de Kusturica (nu inteleg de ce in topicu asta ... filmele lui sunt undeva pe langa Filantropica, nu pe aici), are cineva subtitrarea 2 de la filmul Time of the Gypsies? (engleza sau romana).
am Time of the Gypsies cu titrare în englezã imprimatã pe film (varianta de 1,1 G). n-am cum s-o extrag automat. sorry