Sa tragem linie si sa o luam de la inceput.
Prima reactie dupa ce am iesit din sala:
WOW!!!!!. Nu e clasica batalie dintre bine si rau asa cum s-au obisnuit americanii sa ne bage pe gat.
Nici nu stiu ce sa spun ca sa nu va stric placerea vizionarii. Spoilers cu
albastru inchis. Adica nu incercati sa cititi ce nu vedeti

.
Se intampla o groaza de lucruri la care nu v-ati fi asteptat. Yo unu' sigur nu ma asteptam ca echipa care a facut X-Men III (in frunte cu noul regizor Brett Ratner) sa aiba curajul sa-i
omoare pe Xavier si pe Cyclops, si sa-i lase pe Mystique, Rogue si mai ales pe Magneto fara puteri. Apar in afara de ceilalti mutanti din primele doua parti: Beast 8), Angel, Juggernaut :w00t:, Colossus, Multiple Man, Jubilee si multi altii. M-a facut sa tresar la inceput cu
scena antrenamentului in care apare o Santinela :w00t: :w00t: (bine bine doar capul da' orisicat). Deja imi suradea ideea unui X-Men 4 cu Apocalypse . La scena cu podul Golden Gate (si tot ce urmeaza dupa aceea) cred ca am uitat sa respir pentru cateva minute.
Magnificent!!!
Cei carora le place intr-o masura mai mica X-Men, dar care or sa mearga sa-l vada si vor sa inteleaga ceva mai bine, sa se informeze despre Ordinul Phoenix

.
Si ca sa nu mai bat campii si sa va dau totusi un sfat folositor va spun
SA NU IESITI DIN SALA PANA NU INCEPE GENERICUL!!!
(daca se termina cu Magneto neputincios in parc cu tabla de sah in fata incercand sa-si foloseasca puterea pe o piesa, si sa nu reuseasca s-o miste ar fi fost PERFECT!!!! Dar probabil producatorii i-au obligat sa faca finalul cu Xavier pe patul de spital si cu Magneto revenindu-i puterile. Ce sa faci? Afacerile sunt afacei :hmm