View Single Post
Old 20 May 2006, 13:19   #13
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Cä vin vremuri grele, e indiscutabil!
Usor îi e lui Herbie sä zicä "intrati fratilor în legalitate" - pe banii cui, mä rog frumos? In articolul din deschidere se aratä câteva exemple clare de preturi, si stim foarte bine care mai este, încä, nivelul câstigurilor de la noi. Ce, de-al dracu' folosesc eu (si atât de multi dintre voi, si altii), numai crack-uri? Nu ne-am simti mai bine dormind linistiti noaptea?
O solutie clarä e imposibil de gäsit. Ce-i drept, legea e lege si trebuie sä fie respectatä - dar cum, când ti-e PRACTIC IMPOSIBIL? Asa cä, deocamdatä, cred cä pentru câtiva ani nu vom face decât sä luptäm pentru supravietuire (ascunzându-ne, stând cu capu' - sau computeru' - sub plapumä, si rugându-ne sä nu cadä mägäreata pe noi). Pe urmä, dupä ce ne aliniem cu märeata Uniune pe TOATE PALIERELE (inclusiv cel al relatiei dintre venituri si preturi), mai discutäm.

Herbie, dacä-mi iau ästia scula si mä umflä, îmi arunci cu prastia printre gratii vechea ta masinä de scris, bitte? Nu de alta, da' bätrânicile mele sunt stricate ambele, de vreo 15 ani, si fi-miu INCA mai are nevoie de potol.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif