View Single Post
Old 19 May 2006, 15:29   #5
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Supastar:
plus ca daca te trezesti cu politia la usa, ei trebuie sa-si declare intentiile inainte s-i las eu inlauntru (chiar daca au mandat), timp in care nu e greu sa dau shift-delete....
ATENTIE! Ajutä ca o frectie la un picior de lemn! Poti sä dai delete, poti sä golesti Recycle Bin-ul, poti sä si FORMATEZI HARD-UL, cä tot nu se sterge! Atât prin delete, cât si prin formatare, de fapt NU SE STERG DATELE, ci se sterg NUMAI HEADER-ELE FISIERELOR (cele care contin datele de identificare - filename, address, etc.), astfel încât, în continuare, sectoarele ocupate de acele fisiere, vor putea fi over-written de altele - dar pânä sä le suprascrii, datele rämân accesibile pentru oricine are programele necesare ca sä scormoneascä prin ele.
Noroc cä existä anumite programe pentru STERGERE COMPLETA (care, de fapt, suprascriu cu 00000000 toate sectoarele rämase "disponibile" dupä "stergerea" fisierelor vechi - fie dupä "delete", fie dupä "format"). Nu mai stiu pe unde le-am notat, asa cäci careva mai dibaci dintre voi (Airlight, anybody!), precizati-le aici, bitte-schöschön!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif