Originally Posted by herbert:
apreciez efortul, dar ati pierdut iremediabil confruntarea. si tu stii, intelegi perfect acest adevar...
|
Auleo, Herbie, chiar asa de putin mä cunosti? Crezi cä:
1) Sunt atât de ipocrit, încât sä mä mint singur - sau mäcar una sä "stiu" în sinea mea, alta sä spun?
2) Sä mä las impresionat de o afirmatie atât de tezistä ("ati pierdut iremediabil confruntarea"), lipsitä de orice argument?
De-atâtea ori, când ne contraziceam noi pe câte o chestie, te-am invitat sä-mi opui ARGUMENTE PUNCTUALE, prin care sä le contraataci pe ale mele. Uite, A.L.S.: discutia din topicul geamän despre
"Cod..." (textul), la Cafenea. Ce controversä fecundä s-a dezvoltat, si cum am ajuns amândoi la un teren comun, färä ca nici unul sä abdice! Tu de ce nu poti?
"Secolul XII va fi religios, sau nu va fi deloc."
(Mi se pare mie, sau de vreo sapte ani încoace secolul XXI cam... este?

)
Si zäu, mä, Evanghelia dupä Iuda (dacä e autenticä, si sper sä fie!), nu face decât sä därâme niste mituri omenesti, nicidecum esenta creastinä
realä! Iar dacä mai vrei "sä ne-ajute" cineva, invocä-l si tu pe Buñuel, sau pe Russell, sau batâr pe Nietzsche ori Voltaire - nu pe bulachele ästa care habar n-are sä scrie, dar în schimb e un prostovan sfertodoct.