ba nenorocitilor de ce lati dat afara pe peter jackson ???sinteti niste nazisti si comunisti .a injurat omu sau a jignit pe cineva de mama ?eu nu cred dar cred ca voi sinteti mai rai ca aia din inchizitie carei baga pe ortodoxi la puscarie.daca crede ca codul lui davinci e o porcarie asa crede el sii treaba lui.
si cu filmele pe care va plac voua poate nu toti poate sa le vada nu are rabdae.eu cu vreo 3 prieteni am tras de pe net acum o saptamina o porcarie de care am citit pe forum ca e tare.cache e un film lung si plictisitor si se termina aiurea si nici nu afli de ce sa omorit ala si cine a vrut sal rapesca pe fisul la reporter.da stiti ce era mai misto ca noi ne uitam la film si ziceam cai misto desi nu ne placea.peste doua zile am recunoscut toti ca era o porcarie.eu cred ca asa zic si unii ca sint fani la filme de arta dar sint papagalisa zica lumea ca sunt intelectuali.pe porcarii din astea nu merita sa dai bani la cinema dacati plac te uiti acasa si nu plingi dupa bani.mie mia placut unul cu bruce wilis de pe net 16 block e misto si intelegi ceva din el.simi mai plac si comediile cu negri ca te simti bine dupa ce vii de la munca obosit.de filme de astea de ce nu scrieti???voi nu va uitati la ele ?ce are stapinul inelelor king kong matrix sau x man ??
domnule leonardo serban imi place cum scrieti in libertatea dar unele filme pe care va plac mie numi plac.nu toate unele chiar sint misto.noi cred ca sintem cam deo seama eu am 27 de ani.nai facut tu liceul autobuzul ala de la eroii revolutiei .eu am terminat acolo in in 1998 si tu parca erai cu 2 ani ani mai mare ca mine. nu eraii in clasa cu cami care era la rapid la volei si cu tiganu ala care venea fara carnet cu fordu scorpio adus de fratisu si facea shou cind frina tare.era la voi in clasa si burlan si dobrescu ala care avea ai lui chiosc cu dozator tec linga blocu de linga liceu.
miemi place forul asta si numi place sa nu jignesc pe nimeni sii respect pe toti daca nu ma injura si supara.
|