View Single Post
Old 14 May 2006, 00:36   #52
lestatika_29
Veteran

lestatika_29

Originally Posted by Guinevere:
Hei, nimeni nu l-a mentionat pe frumusetzea si excelentza sa Jonathan Rhys-Meyers! El nu se incadreaza la dementi, ci la ciudati.

De fapt, poate ca nu-i de mirare ca nu si-a amintit nimeni de el pina acum, ca la noi se pare ca n-a aparut decit in Velvet Goldmine (pe care eu nu l-am vazuhuhuhuuut :sad: ), dar are o filmografie, numai unul si unul. A facut si el un rol de om normal anul trecut: in "Bend It Like Beckham", dar vezi sa nu vina pe la noi filmu' asta...

Eu l-am vazut in Gormenghast (a BBC TV-miniseries, dupa un roman englez destul de vestit pe-acolo pe la ei), si m-a dat gata! E super-superb in ciudatzenia si rautatea lui. A auzit cineva de acest film pe aici? Au casetele la British Council.
subscriu complet la ideea asta.
meyers e un dement, un ciudat si un freak, dar e cu totul adorabil si talentat pe deasupra.ca brian slade e uimitor, iar cassander mai salveaza si el ce poate dintr-un film jalnic.
dement de-a binelea e si gary oldman, precum si steve martin, un actor subapreciat dupa cum spunea si alex leo serban intr-un articol de-al sau dintr-un supliment de ziar d vinerea asta (12 mai, cred)