View Single Post
Old 13 May 2006, 17:04   #91
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
:lol:
desi am fost primul care am propus ceva de genu banarea individului.... cred k imi schimb parerea.... p mine a inceput s m distreze! inca banuiesc k e un tip care isi bate joc d noi.... ceva geniu nebun care se plictiseste.... mi se pare prea d tot s fie real.... adica.... just picture him la el in camera in fata computerului stand ore intregi pe cinemagia indrugand mega aberatii fanatice....
a propos, petre, iti recomand un film..... iti va placea.... nu mai tin minte cum ii zice.... l-am vazut pe hbo acu cateva sapt..... era un teen-comedy religiously correct..... ceva d genu: se intalneau aia dupa vacanta de vara si mergeau toti in sala de sport unde directorul avea speech de genu: ""G", "O", "D" is in da house"..... "give it up for my man J.C. ".... si din alea..... iti dai seama?? era o comedie comerciala facuta la hollywood! sincer, mie mi-a taiat pofta de mancare in seara aia si m-a prost dispus enorm..... tie ti-o recomand din tot sufletul!!!

later-edit: bai, peter jackson, d c vrei sa hang-uiesti cu noi cand nimeni nu te place???
http://www.landoverbaptist.net/forum...hp?showforum=4
aici vei gasi oameni si mai intoleranti decat tine! (si celorlalti, va recomand forum-ul asta.... am ras ore in sir de aberatiile celor de acolo....) locul asta e apogeul intolerantei in numele religiei crestine!
tot pentru tine, un site foarte special, care iti impartaseste viziunile asupra muzichiilor si a filmelor anticrestine: www.sfaturiortodoxe.ro
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif