View Single Post
Old 11 May 2006, 14:55   #144
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by marx:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
k nu vreau sa cresc numarul userilor de la 27 la 28 :lol: am citit-o pe liternet; dar va asigur k nu se va mai repeta
apreciez ca v-ati luat rolul de hitcounter in serios, dar ati ramas blocat in defetisme.
Quote:
este un film trendy - si ma simt f valorizat aparindu-l. kiar si lunga discutie dspr chateaubriand o apar! in cite filme rom. ati mai vazut o discutie dspr chateaubriand?! nu conteaza k e 'stingace'; important e k exista!
dom'le ce-a ratat muresan, daca o punea pe azucena sa vorbeasca 2 min despre Tommaso D'Aquino, macar la closet, primea cununitza cu lauri de la domnu' criticarescu.
si sfat pt ceilalti regizori: pune-ti-va personajele sa vorbeasca in sanscrita, nu mult, macar cat sa explice cosmogenia hartiei igienice, mai aruncati o monada ca o momeala pt snobism 'telectual, si gata, aveti locul asigurat in istoria personala a celui mai cool, trendy, freaky, itzy-bitzy cronicar roman.
cius!

1. da, intr-adevar, daca azucena (pe care n-am vazut-o si nici nu intentionez!) ar fi vorbit dspr toma din aquino, sau macar dspr thomas mann, ar fi fost o kestie! nu stiu daca ar fi primit de la mine 'cununitza cu lauri' (ce expresie!), dar sigur as fi remarcat-o pozitiv;
2. nu stiu daca in sanscrita, dar as aprecia - la drept vorbind - niste filme mai snoabe, mai cool, mai trendy; dupa cum se observa (vezi box-office-ul 'legaturilor...'), exista un public pt asta;
3. presupun k ati vrut sa spuneti 'moneda', nu monada!?> nu vad cum poti 'arunca o monada', k doar leibniz nu juca darts! :lol: ;
4. da, ma declar - iata, in mod oficial - un critic snob. si ma valorizez - pe mine, ma, activ-pasiv-reflexiv - mai mult asa decit un cronicar baroc-butucanos k dl marx ot craiova, care n-ar putea scrie simplu & clar nici mode d'emploi-ul unui topor, prefer sa fiu telegrafic-fitzos.
a bon entendeur, salut!
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif