pot sa va marturisesc ceva?sa nu am constiinta incarcata?dar totusi e o aberatie dar eu ma INVINOVATESC,dar asta e nu mai conteaza/.dar tot mai mult ma gandeam cand in ziare ca mm stoica e vinovat de infrangerea stelei.
poate parea o prostie tocmai de aceea nici nu vreau sa ma supar pe mine insami ca sunt nevinovata nu aveam DE UNDE SA STIU ca era un macaroane la adversari,si eu dupa ce m-am bucurat de 2-0 pt steaua mi-am facut niste spaghete -nu macaroane spaghete,dar dupa acea a bagat macaroane gol stelei.poate a fost coincienta,nu stiu.si mi-a parut ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff .rau.numai spaghete numai erau in stomacelul meu de oftica si suparare.oricum hai sa nu exagerez ma compensez cu ideea de nevinovatie.habar nu aveam ca exista un astfel ne nume si apoi eu venisem tarziu si imi ere foame de spahete italienesti

ok daca e cazul imi cer miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii de scuze si nu stiu cum as putea compensa,dar totusi sa tind sa sper ca a fost doar o coincidenta si eu nevinovata.pupici.sper ca nu sunteti suparati pe mine.imi pare rau ca nu am presimtit.asta e.