Trimis: 06 Mai 2006 23:59 Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
SCUZE DAR ACESTE RANDURI LE POSTEZ LA MINE IN PAGINA CA SUNT IMP.PT MINE.CHIAR ATI AUZIT DE INDUSTRI MICI SI MIJLOCI=IMM?S-a filmat ceva de genul asta.
Pitbull a scris:
Gura Imemeului adevär gräieste!
Si cine-a zis cä I.M.M. nu scrie poezii? (Sorry: poezi.)
irene marlyne monroe a scris:
multa bafta pe aici.
pupici
sal.acum mi-a mai trecut cu poieziile,DAR stiti am avut acea perioada in care vorbeam numai si numai in rima,dar poate se activase ceva in creierul meu decand am trait un moment fulgerator de indragosteala fata de acea persoana de care v-am vb mai demult.cred ca si ea fata de mine,dar a fost ceva foarte puternic si scurt,de scurta durata,poate nu am fost capabila sa lupt sau sa merg mai departe pt acea pers.faza e ca la inceput credeam ca poate imi vrea raul,mai apoi sa cred ca poate acea pers.este vinovata de valoarea pe care incep sa o simt ca o detin,tot ea este vinovata de violarea intimitati mele.ori ce pas urmarit si veghiat(aberez nu luati seama),dar si afectarea mea datorata acestor lucruri care m-au cam durut,desi as putea sa ma simt cea mai speciala din lume-dar tot ca o fatada ca trebuie sa ma descurc singura deci uneori nici nu stiu daca ma ajuta cu ceva acest lucru sau din contra ma afecteaza ca eu doresc originalitate,nu imitare,doresc solutionare maleabila si intrare in istorie pozitiv nu negativ,ca nu se merita..si cate si mai cate,dar ce pot eu sa fac?pt a lamuri cu ceea ce sunt de acord sau nu?
ok cateodata se intampla lucruri ce nici nu iti poti imagina .chesti marunte,ce par normale dar care pot schimba atatea.aberezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,nu luati sreama.om deci poiezi scriam atunci cand am inceput sa i-au contact cu acea pers.poate se activase vre-o substanta in creier nu stiu .acum nu prea mai am inspiratie si starea respectiva AM INCEPUT SA MA OBISNUIESC-OBISNUINTA ESTE IMPORTANTA IN TOT,ESTE PERICULOASA SAU SOLUTI.IN RELATI PERICULOASA SAU SOLUTIE IN ADAPTAREA LA CEVA RAU SAU NU.TE OBISNUIESTI SI NU ITI MAI E TEAMA.
CRED CA TREC CE AM SCRIS SI IN PAGINA MEA ,CACI AM UN MOMENT DE DESCARCARE.SI EU TIN F.MULT LA PAGINA MEA SA RAMANA GANDURILE MELE ASTERNUTE ACOLO. PUPICI