sal esti tare ! imi place cum scri si imi surade ideea cu cartea ,si sa speram ca o vom si finaliza,ok?
cred ca in viata nimic nu e intamplator DAR suntem stapani propiului destin

asta e viata depinde si de noi."D-zeu ne da dar nu ne baga si in sac".sau sunt mai multe strazi in viata depinde pe care o iei.
poate intr-adevar sunt speciala,sau speciala m-a facut iubirea cuiva fata de mine,s-au i i s-a pus pata,sau speciala prin felul de a fi si gandi ceea ce poate sunt ok pt ceva cineva. :? i dont know!
dar imp.e sa stiu cum pot folosi acel ceva

trebuie sa ma descurc!si sa gasesc soluti.dar uneori singur nu prea poti ,trebuie sa te completezi cu cineva.deci uneori se mai si risca pt a se ajunge la un consens dar asta e viata nimic nu e sigur.dar merita incercat.ok imi doresc din tot sufletelul sa facem ceva,nu pot sa ma invart in cerc la infinit si sa nu stiu cum si ce pot face.trebuie sa se faca ceva.altfel nu iese nimic.uf voi chiar ma stimulati si imi dati aripi ce ma faceam eu fara voi.
si chiar am citit in una dintre cartile lui cohelio-(care sunt si preferatele mele.acum am cumparat si "memorile unei gheisa")
ca atunci cand te descarci -povestesti e bine,caci lasi trecutul sa treaca si nu il amesteci cu prezentul viitorul,acel ceva trece fie si negativ,nu degeaba se zice ca iti usureaza sufletelul,deci facand acest lucru inchei un capitol al vietii ceea ce mi se pare normal,mie mi se intampla sa nu imi gasesc linistea sufleteasca daca nu finalizez un lucru.erc.si apoi mai este un lucr important sa fim INVALUITI IN ENERGIA IUBIRII ,:o persoana schimbata in acest sens repr o umanitate schimbata sunt gandiri ce nu imi apartin,dar as putea fi de acord cu ele.dar fara a se uita de originalitatea individului,intimitate,afectiune si tot ceea ce reprezinta uman,pt a ramane o persoana umana ,ci nu deteriorata. :o sper sa nu exagerez sau aberez din nou.pupici.
)