View Single Post
Old 06 May 2006, 14:49   #704
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by Pitbull:
I.M.M. cu calul murg,
Dupä care ochi se scurg,
Nu-mi mai spune, please, "Pitburg",
Cä nu-s neam de demiurg.

Iar acum, c-un desht' la tâmplä:
Mä întreb: de ce se-ntâmplä
Toate cele - cum ai spus,
In mesajul de mai sus.

Si-ti räspund cu modestie,
Ce se crede si se stie
Despre faptele ridichii:
De ce se petrec? De CHICHI!

wauuuuuuuuuuuuuu ce genial estiiiiiiiiiiiiiiiiiii,de ce nu scri poezii?si carti si le publici ,daca tot lucrezi la o editura poate faci vreo intelegere si iti si publici ceva,daca cand voi avea banuti eu mai multi mi-ar placea sa scriu si eu vreo carte poate ,sa am cel putin un produs dar nu am talentul tau,la tine e pacat sa nu faci acest lucru.scri genial,compui poezi super si atunci de ce nu?poate banuti sunt cauza?dar sa speram ca va fi o solutie salvatoare vreodata.
sau in viitor daca voi avea banuti vom colabora sa scoatem amandoi o carte ce zici?bine sper sa fiesi realizabil totul nu doar niste idei ,iluzi.
dar din pacate de fiecare data cand imi expun ideeile inainte de a trece la fapte nu se mai implinesc ,dar sa speram ca va fi bine pana atunci!oricum un film noi l-am realizat,deci totul e posibil!sper ca visele sa devina realitate cat mai curand
.acum nici eu nu stau bine cu banuti.dar sper in viitorul apropriat sa fac ceva ca altfel stacnez si ma invart in cerc in loc sa progresez.si chiar acel ceva imi lipseste si imi trebuie.ok pupici.