View Single Post
Old 06 May 2006, 00:10   #699
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Re: irene marlyne-pt.guru

Originally Posted by Pitbull:
Si-nc-o datä, mäi fläcäi!
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Originally Posted by Xing18:
Sal!Sa-ti recomand un rol intr-un film gen horror/drama :shock: Ai avea mai mult succes si ai fi mai cunoscuta de intreaga lume, da` apoi trebuie sa fii si salvata in film(k asa se intampla de obicei :? )si.....aici intervin eu, da` va fi unul tragic deoarece murim amanadoi "in the end" :? asta va fi un film de succes pentru simplul fapt ca tot mai multi oameni vor un final care sa "emotioneze"...prea multe filme au "happy ending"..eh De ce trebuie neaparat asa??!!!Crede-ma , va fi un succes! Un film gen "Phenommenon" cu John Travolta(tare "mafiotu`-in alte filme nu in asta :lol: ), o poveste care lasa in sufletul privitorului "ceva"!Sunt mai multe filme, de ex: "Fearless"(2006) cu Jet Li, intr-adevar un film care merita vazut in care "joaca" o legenda a Artelor Martiale Il ador...ma rog!Oameni au tendinta de a urmari un film tragic, asta e adevarul si automat...succesul filmului!That`s all

http://www.ziarulcn.com/article/aid/...-SA-NE-DUELAM/
oare pe mine cine ma salveaza?dar fara a muri impreuna ci sa traim fericiti pana la adanci batranete.

pai da mai pitb.ce e mai frumos pe lume simai nobil?decatSA FI IUBIT SI SA IUBESTI-DRAGOSTEA,SA TE PATRUNZI IN ACEASTA ENERGIE A IUBIRI.ASTA ITI OFERA SI SIGURANTA CA SE VREA BINELE UNUL ALTUA ,INCREDERRE,SI TOATE CELE NU TE MAOI SIMTI SINGUR INTR-O LUME A ROBOTILOR,CACI ASTA SUNT OAMENI TOBOTERIE FARA IUBIRE SI SUFLETEL.PUPICI.DAR EU SUNT INDRAGOSTITA SI DE CARIERA DE VISUL MEU CARE CU CAT ITI DORESTI MAI MULT PARCA CU ATATE MAI GREU SAU POATE DUPA ACEA VOR FI FRUCTELE,REZULTATELE PE MASURA SACRIFICILOR.SI PANA ATUNCI TREB SA MA AN TRENEZ SA FIU PREGATITA CU TOATE CELE SI CU PIERDERI,INFRANGERI.ETCSAU PUR SI SIMPLU POATE TREBUIE SA REVIN CU PICIOARELE PA PAMANT SI SA O LAS BALTA SA IMI VAD DE CEVA CONCRET SI NORMAL.DAR TOTUSI DECE TOATE CELE?PUPICI