Originally Posted by Pitbull:
Da, si am rämas virbäreti, dar mai mult vibräreti - nu vezi cum vibrrräm la lectura mesajelor tale?
Da' ai grijä, nu mai zi cä te simti singuricä peforum, cä imediat te trezesti cu careva, dornic sä-ti testeze peforumantele: "Singuricä, singuricä?" (Sau, cum se zice mai nou: "Shinguricä, shinguricä?")
Intâlniri si filme n-am mai fäcut, numai pupici.
ok pupici merci
|
bai cred ca ma termin singura,nu se mai poate in fiecare zi plang chiar si azi 1 mai,cred ca si eu sunt cauza un caracter dificil,nu imi place umilire ,ignorarea judecarea gresita.nu stiu ce se intampla dar e aiurea eu raman si fara banuti si poate cred alti ca sunt okei si am putere,periculoasa ,bani dar de unde trebuie sa ma descurc singura si daca nu se schimba ceva sa pot face ceva concret eu imi bag picioarele,desi sunt fraieri ca nu ma folosec desi ar avea mult de castigat caci de obicei mi se face publicitate,dar fiind prea multa nu stiu ca poate e exacerat si nu stiu de ce le e teama,sau nu stiu ce se intampla in capul lor dar nu stiu de ce nu sunt utilizata ?
DE EXEMPLU AM FOST SUNATA PT A MERGE LA LANSAREA UNEI TELEVIZIUNEI CA ACTOR SA AM NISTE REPLICI CU GHIORGHE,DAR ACOLO AU LUAT CATEVA FETE SIMPLE CATEVA REPLICI SI PE MIE NU DAR SE VROIA SA STAU LANGA CEILALTI SI IN MULTIMEA DE FIGURATIE SIMPLA ,IAR EU M-AM SUPARAT SI AM PLECAT,IAR NU AM LUAT BANI,SI NICI NIMIC NU A IESIT CI CONTRARIU.M-AM SIMTIT IGNORATA SI TOCMAI EU NU NIMIC -REPLICSA SI CELELALTE MOACE DA,POATE EXAGEREZ DAR MAI BINE NIMIC SA MA SIMT AIUREA.CRED CA ESTE O PROBLEMA LA MINE CACI MULTE AM PIERDUT PRIN ACEST COMPORTAMENT CHIAR O DATA PREZ.LA O EMIS STRAINA,.DECI NU MA DERANJEAZA SA FIU CHEMATA CA OM SIMPLU,FIGURATIE SIMPLA,DAR NU SA FIU CHEMATA CA ACTOR SI SA MA TRATEZE CA SI SA MA POSTEZE LA FIG.SIMPLA NU IMI PLACE.ASDA CA CRED CA AM TERMINAT-O SI CU ALTA AGENTIE CA AM PLECAT.NU IMI PLACE CUM AM FOST TRATATA.ADICA DOREAU SA AIBA IMAGINE CU MINE DAR CEEA CE IMI SI DOREAM EU NU.ASA CA MAI BINE LIPSA.INCA O ZI DE NIMIC SI DE PLANS.SAU CRED CA MA OBISNUIESC ,UFF NU STIU CE SE VA INTAMPLA DAR,DAR EU CHIAR IMI BAG PICIOARELE SI MAI ASTEPT UN AN NU SE SCHIMBA NIMIC M-AM CASATORIT CU PRIMUL VENIT CINE VA FI NOROCOSUL SA FIE LA MOMENTUL POTRIVIT ASTA E,RAMANE DE VAZUT.DAR NU MAI SUPORT ,ASA CA SUNT DETERMINATA SA FAC ASTFEL DE LUCRURI DEOSARECE SUNT SI EU DIFICILA SI NU SUNT INTELEASA.SI LUMEA NU ISI DA SEAMA CA E FOARTE BINE SA MA UTILIZEZE ATAT PT EI CAT SI PT MINE.