Thread: "Azucena"
View Single Post
Old 29 Apr 2006, 13:57   #20
Anicet
Junior

Anicet

Mda...eu sunt puþin ºocat. Nu mã aºteptam ca Azucea sã-ºi mai ia zborul dupã eºecul de la Albatros, din Mamaia. Credeam cã regizorul, producãtorii au înþeles atunci cât de penibilã este creaþia lor ºi nu o vor mai scoate în lume. Se pare cã m-am înºelat. La aproape doi ani de atunci, Azucena intrã pe ecrane. Ce reþin ziarele noastre de scandal din chestia asta: cã Nicoleta Luciu se dezbracã în acest film. ªi de când e asta o ºtire ? Nicoleta Luciu mai face ºi altceva ? Mã rog, bat cîmpii, revin la film. Da oameni buni, Nicoleta Luciu îºi aratã talentele cu care a înzestrat-o natura. Ea ºi alte douã fãtuci care au VîJîit o vreme pe la diverse posturi muzicale. ªi cam ãsta e juma' de film. Cealaltã e tot goalã. Dar de conþinut. Rar mi-a fost dat sã vãd un film care nu se salveazã prin absolut nimic ºi este un eºec pe linie. N-are scenariu, n-are regie, montaj (asta poate a fost remediat între timp), interpretãri de la catastrofal în jos, replici de doi bani gãuriþi, toate acestea oferind un umor involuntar teribil. Un scurt exemplu: Nicoleta Luciu spune la un moment dat salvatorului sãu cã e virginã deºi nu o întrebase nimeni, iar subiectul discuþiei era altul. Vã daþi seama ce a fost în salã la replica asta ºi ce comentarii s-au fãcut !
Dacã vreþi sã vã rãzbunaþi pe cineva, sfãtuiþi-l sã meargã la Azucena. Nu cred cã existã pedeapsã mai cruntã.
Anicet is offline   Reply With Quote sendpm.gif