View Single Post
Old 29 Apr 2006, 11:46   #676
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by Pitbull:
Gura Bellhopului adevär gräieste!
De-o vreme-ncoace mä gândesc tot mai serios la vreo editurä care s-ar läsa convinsä sä publice Jurnalul Imemetic!

MAI ASTA NUMAI CU ACCORDUL MEU,OK MAI INTAI SA VB.
este si ceva intim,dar nu se stie totul e posibil-realitatea iti influenteaza si chiar realizarea fantasticului in carti filme etc.
adevarul e ca intr-adevar pt mine aceasta modalitate de descarcare care am gasit-o in cinemagia este ca un fel de jurnal,la inceput era mai usor ca nu ne cunosteam,si apoi mi-ar placea sa ca cinemagia sa aiba viata cat mai lungA pt a fi cel putin undeva scrise gandurile mele in cazul in care voi avea nevoie sa revin sa le recitesc sau daca ani si peste ani se ajunge la ceva deosebit sau nu acestea sunt gandurile mele,si pagina mea si as dori sa ramana cat mai mult.nu stiu asa pur si simplu SIMT CA AM NEVOIE SI SA MA DESCARC.evident ca uneori ma descarc cu inima mai stransa ca ne cunoastem si nu stiu sa nu aiba urmari negative sau afirmative,dar atunci cand simt ceva sau chiar sa ma descarc nu mai tin cont de nimic si NU MA MAI INTERESEAZA NICI DE MINE SI ma descarc`!oricum ma ajuta mult altfel as fi explodat la cat de sensibila sunt si la cat as fi acumulat.merci ca si voi sunteti adevarati.si am avut si am aceasta posibilitate sa comunicam ,fie chiar si in centrul careia sa fie asiunea de arta si apoi sa devina un mijloc pt mine de descarcare.
CHIAR DACA UNEORI POATE EXAGEREZ POATE SAU SUNT ABERATII SUNT GANDURILE MELE SI ASA SIMT UNEORI ASTA SUNT EU SI SPUN CEEA CE GANDESC UNEORI ASA CUM IMI VINE.