Thread: Animals' Cafe
View Single Post
Old 27 Apr 2006, 15:07   #46
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by 77ravens:
Am si eu nu mic pitbull,il cheama Spike(si nu,nu mai am si un soarece Jerry si un motan Tom),si e cel mai jucaus catel din lume(oricum,in top 10 intra cu siguranta);nu cred ca cineva care a avut un pitbull mai poate avea alta rasa de caini
DA, pitbullul e una dintre cele mai jucäuse rase! (Poate doar bullterrierul sä-l egaleze!)
DA, pitbullul creeazä dependentä. Greu sä te mai multumeascä altä rasä!

News:
Stäteam ieri la o bere cu Cätälina Fernoagä, si ce mi-a povestit ea?
Cä domnul Radu Nicoarä a dat o avere pe o colectie impresionantä de arme, si pe 50 Ha teren de vânätoare, iar acum are mania sä-si batä la cap toti prietenii sä vinä la el si sä bage împreunä plumbi în animale.
Dar oroarea abia acum vine:
Era Cätälina într-un restaurant chinezesc din Franta.
Si vine chinezu' pu.lii la masä, numai zâmbete, cu un sac în care forfotea ceva. Si-ncepe sä dea-n sac cu-o joardä, cotcodäcind încântat ca sä-i îmbie sä guste "specialitatea casei".
Ce credeti cä era în sac?
Pui de câine chowchow, bätuti de vii, ca sä se "frägezeascä" înainte de a-i pune (tot de vii) la fiert!
Cätälina si ai ei s-au dus direct la primärie si au anuntat.
Nu peste mult, cicä-restaurantu' respectiv n-a mai avut carne de câine în menu.
Am mai aflat cä chinezoii de la noi n-au adus cäcaturi d-astea. Norocu' lor - iar triadele n-au decât sä-mi ia mu.ie cu gheatä.
Te mai gândesti la Gulagul chinezesc, si la ce-au mai fäcut ei în materie de atrocitäti de-a lungul mileniilor, si întelegi iar cä, pentru un criminal, ce mi-e animalul, ce mi-e omul?
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif