Originally Posted by Alex Leo Serban:
vai, dl marx a aflat de alain bergala abia din cahiers-ul pe februarie a.c.! domnul acesta, a.b., scrie de citeva decenii bune...
|
ti-am citat din ce aveam in preajma....
Quote:
kestiile 'consistente' (&, se subintelege, autohtone) pe care le asteapta dl marx sint, in gen., harnice compilatii stufoase & indigeste, fara nimic original (am in cap citeva titluri d-astea). pt dinsul, probabil, conteaza nr de pagini, nu ce se scrie in ele.
|
astept kestii cu adevarat substantiale, gen Godard par Godard, 3 volume editate de Bergala (daca tot am amintit de el), nu fitzuici de 20 de pagini in care impaketezi, aplatizand, ca la Mac, si sosul si proteina, dogma si patrafirul...
Quote:
prizonier definitiv al unei viziuni de tip 'cintarea romaniei' dspr cultura, dl marx din craiova bovarizeaza induiosator, iar 'gustul' sau in materie de cinema si celelalte arte se plaseaza undeva intre biblioteca pt toti si romantza.
|
mda,
e de la sine inteles ca nu ne potrivim in triluri, si ca e preferabil sa stam pe crengi diferite,
in rest ma afecteaza mai putin evaluarea ta despre gusturile mele culturale. esti ca oasele unei pasari, plin-e de aer(e)....