View Single Post
Old 15 Apr 2006, 15:06   #148
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by Floydman:
off: rusii (...) se iubesc foarte mult pe ei insisi, si cel mai important si de admirat, sunt popor de supravietuitori. ca in "aliens". au resurse aproape nelimitate si asta adaugate la celelalte trasaturi i-a facut invincibili in istorie. si asa vor ramane.

wow, ce enormitati emotionale!
scrii de parca ai comenta o ilustrata. adevarul e altul.
peste 30 de ani, la ritmul demografic de astazi + delirul alcoolic..., populatia Rusiei (now -148 mln) va scadea pana la 115 mln de suflete, iar aproape 35% vor fi musulmani... in al doilea rand, Siberia va fi locuita de chinezi, care imblanzesc prin munca & numar Siberia. cate o "picatura" chinezeasca (adica aprox. 100 000 mii) urca in fiecare an (ca la Dino Buzzati) spre adancul Siberiei, cultivand ceapa si rosii, noutati pt acele meleaguri...

in aceeasi ordine de idei, ma intreb: cand am discutat eu cu Pitbull aceste subiecte?! si era necesar?

on topic: poate am mai spus, pt mine cel mai bun film de dragoste din ultimile decenii este "The English Patient". daca nu ma credeti, intrebati-l pe Andrei Gorzo

WKW-iul nu intra in calcul. acolo e altceva. "acolo-asa-i" - cum ar spune Benjy din "The Sound and the Fury".