View Single Post
Old 12 Apr 2006, 12:32   #106
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by The Jew:
`RRRrrr!`

p-asta l-am intalnit io zilele trecute prin calculatorul prietenei mele. ne-am uitat la el si... in afara introducerii in film, vocea care nareaza zbuciumul soldatilor in vietnam si finalul in care spune 'acest film nu povesteste acel caz' - iaca v-am dezvaluit si cea mai buna glumiþã in opinia mea, - nu prea mi-am dislocat mandibula razand... gagurile sint interesante, cred, pentru vreun/vreo student/a de la LMA care doreste sa urmareasca metamorfozele limbii franceze in diverse imprajurari sociale specifice apropierii actuale (a filmului) de epoca de piatra, unde actiunea se cam pe-trece...
in rest, cam nimic.

eu opinez ca umorul din Holly Grail (mie asta-mi place cel mai mult, din cauza marxismului prezent, al iepurelui si al finalului) si cel din Zelig (pentru aranjarea documentaristica si pentru situatii, referinte, - pentru mine - e un fel de etalon al comicului bun... cand eram micuþ, asa, la vreo 12-14 ani, adica acu vreo 10-12 ani, mi-a placut teribil Top Secret, dar acu nu stiu cum l-as privi avand in vedere ca nu de mult am vazut History of teh World al lui Brooks si nu am ras deloc, ba chiar m-am enervat, iar la asta, is mai tinerel fiind, pela vreo 9-10 ani, pe video, ma prapadeam de ras, mai ales pe la fazele cu inventarea muzicii......
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif