View Single Post
Old 01 Apr 2006, 15:41   #8
Ben Ami
Junior

Ben Ami

deci, azi a fost asa:
- sorin147 a venit si m-a luat cu tot cu monitor de 15' Adi Proscan si sursa de 350W catre parcul de la Eroilor... unde am asteptat venirea celorlalti.
- apoi a sosit dragosmd care a adus o unitate optica, neos2k1 care a adus 2 perechi de boxe Genius cu chitantza (cumparate azi la rugamintea mea de a NU veni cu bani, ci cu produse), apoi a venit si nascar cu un cd-rom LG 32x, si Iraqi_Freedom (care deja a plecat catre Petrosani cu monitorul si o unitate optica).
- mai tarziu a aparut si Claudiu17 cu tastatura pe usb, florin1309ro cu alte cateva "piesulici"... si imi cer scuze ca nu i-am mentionat pe toti (a ramas in seama lui Iraqi_Freedom sa faca o lista).
- ne-am strans mainile, am vorbit - destul de la obiect - cate-n luna si stele, si am plecat fiecare unde a avut treaba... care la bere, care la fotbal, florin1309ro l-a luat pe dragosmd si pe Iraqi... sa-i duca cu piesele la Iraqi acasa, de unde acesta (Claudiu Munteanu, pre numele adevarat) a plecat catre primul "beneficiar" (ca trebuie sa-i spunem cumva).
- concluzia e ca ne miscam si ca incepem sa punem lucrurile pe un fagas al lor, firesc!
- ramane sa parcurg lista de "doritori in ale ajutatului unor copii saraci" si sa trimit fiecaruia in parte atat ceea ce s-a intamplat, cat si primele multumiri cu care ne putem deja intampina unii pe altii.
- voi trimite atat pm-uri cat si mailuri tuturor celor care au scris ca pot ajuta pe micuti.
- de la "primul beneficiar" vom avea un mesaj la noapte sau maine dimineata - pentru ca ii i-a ceva timp (lui Iraqi_Freedom) sa ajunga taman la Petrosani.
- va asteptam cu idei mai multe si mai bune decat ale noastre, ba chiar si cu propuneri detaliate ale urmatorului "beneficiar".
- voi face un inventar al binevoitorilor si ii voi contacta pentru o eventuala intalnire... maine... mai ales pe cei care nu au putut sa ne intalneasca astazi din motive cat se poate de obiective.