B-EST IFF 2006
au venit foarttttttttteeeeeeeeeee greu filmele anul asta, desi platite de secole si antamate, scuze scuze, scuze!!!!
Si ca niciodata "noile reglementari vamale" ni le-au tinut secole intregi pe la ei prin depozit...ca si cum am fi avut niscaiva marfuri ilegale.un praf de vis ceva...whatever....
totusi de mieruri lucrurile s-au calmat, s-au dat toate filmele...
azi smabata HENRY FOOL-ul va fi de pe un nou beta remasterizat, adus de hartley perso...
nu vrea publicitate, vrea sa umble pe strazi aiurea si sa intre in salile cu filmele lui fara vorbe...degustibus...dar este printre noi....
neaparat a nu se rata filmele lui Hartley azi 1 april, sau L'ENFER le EForie a 18h15 azi 1 april
sau tot azi la 18h la STudio ultima opera a Maestrului Manoel de Oliveira (97 de ani, prezent de 3 zile printre noi....si dupa vizionare la Q&A!!!!).
altfel a mai fost si kaurismaki - mika , nimeni nu i-a luat nici-un interviu, nu s-a sarit pe el cu intrabari, entuziasme sau roshii....de unde timiditatea (sau dezinteresul???) asta la Romania?????
WAYWARD CLOUDS cred ca mai e duminica, eu merg pe la toate, cei care zic ca "organizatorii" nu sunt pe acolo abereaza big time...am fugit intre filme a o inocenta desi am vazut si revazut aeste filme...Dar merita sa le consum si pe ECRAN MARE!
din nou si din nou...
Si sper ca si altii s-o faca!